Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ CD/DVD ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ - SHIPPING


Οι παραγγελίες σας παραδίδονται με COURIER και δωρεάν για πάνω από 40 αντίγραφα κι εφόσον κατοικείτε σε περιοχή που εξυπηρετείται κανονικά.
Την επόμενη μέρα για ηπειρωτικούς προορισμούς και την μεθεπόμενη για τα νησιά.
Σε περίπτωση που κατοικείτε σε απομακρυσμένο ορεινό  προορισμό μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο υποκατάστημα της Courier.

                   


Δυνατότητα αποστολής των δεμάτων με τα CD/DVD ακόμα και στην Κύπρο με ναυτιλιακή εταιρία .Αναχώρηση κάθε Σάββατο κι άφιξη την Πέμπτη.

Ενδεικτικά κοστολόγια για αποστολή στην Κύπρο:

-Ενα δέμα 10 κιλών (600 δίσκοι CD ή DVD σκέτοι) κυμαίνεται γύρω στα 20 ευρώ και τα πληρώνετε κατά την παραλαβή.

Για 2000 CD σε θήκες , 5 δέματα των 10 κιλών πληρώνετε 50€+ΦΠΑ κατά την παραλαβή στην πόρτα σας .

Για 1000 DVD μέσα σε κλασικές θήκες DVD κι εξώφυλλα που είναι 10 δέματα των 8,5 κιλών έκαστο (σύνολο 85 κιλά) πληρώνετε 100+ΦΠΑ κατά την παραλαβή στην πόρτα σας.

Έτσι υπολογίζοντας τα κοστολόγια μαζί με τον τιμοκατάλογο στην αρχική σελίδα μπορείτε να έχετε μία εικόνα για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

3 σχόλια:

 1. Καλησπέρα, ήθελα να μάθω αν υπάρχει δυνατότητα συντομότερης από 5 ημέρες για Κύπρο. Η ποσότητα ψηφιακών δίσκων που χρειάζομαι είναι 500.

  Σας ευχαριστώ

  Μαρίνα Βασιλείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα πρέπει να ρωτήσω στα Κρατικά Ταχυδρομεία καθώς και για το κόστος. 500 DVD ζυγίζουν 8 κιλά ίσως ... και το κόστος μπορεί να είναι μεγάλο για αεροπορική αποστολή. Στείλτε μας το email σας στο email της εταιρίας να σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νεότερα. Ευχαριστούμε

   Διαγραφή
 2. Σας ευχαριστώ πολύ! Δεν θα χρειαστεί να προχωρήσουμε. Ευτυχώς κατάφερα να βρω κάποιον στην Κύπρο να με εξυπηρετήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή